What is in my mind ?



It is Day 4 of 10 Days Challenge !

Seven things that cross your mind a lot.

1. Macam mana aku mati .

2. When i get old , who will be by my side or am i gonna trouble my family with a weak body that need their support to do my routine ? 

3. Bila aku nak kawin .

4. Kawan kawan sekolah menengah , because i miss them a lot macam nak nangeh gitu bila duduk sorang2 terkenang kan kisah kisah manis dan pahit masa zaman sekolah.

5. nak amik course apa ni.

6. Nanti besar nak kerja apa 

7. bae tengah buat apa .

Sebenarnya aku ni memang banyak betul fikirannya tapi yang terkeluarnya hanya 7 dari berjuta juta persoalan dalam hidup saya sehari hari sebab i am a keep-wondering person. 

That 5 and 6 tu random thought sebab basically i am a student yang menunggu result spm so , it is common la tu think about that kan hehe 

Comments