I wish I don't do all of this .



Hye ! It is 10 Days Challenge : Day 5

Six things I wish you'd never done.

1. Habiskan duit secara boros . macam beli headphone pastu rosak pastu beli lagi then rosak lagi . haihh those goods are really good la 

2. Tak mengaji betul betul masa zaman sekolah menengah . contohnya tidur masa tasmi' , masa prep dan masa masa lapang untuk mengaji.

3. Pergi kelas tak tengok cermin dulu . because i am sick of masuk kelas dengan jilbab yang terbalik . Muka memang malu tak tahu nak letak mana . hehe 

4. Hantar phone kat warden masa zaman asrama dulu. Sebab the moment tak hantar phone adalah paling best sebab rasa macam buat jenayah tapi tak . how is that?

5. Tak pecah masuk asrama lelaki masa diorang solat jumaat when i have the chance . hehe i takde guts nak pecah masuk rumah orang ni but i wish i'd done that :D

6. Kalah dalam kejohanan taekwondo yang aku masuk sebab aku baru sedar betapa senangnya nak menang lawan budak budak sekolah dengan ability yang aku ada few years back then .


Sebenarnya mostly of my act , i made with reason . one of it is i will not regret of what im doing because i will love this in future so i've done lots of things without regretting em. porelee *qema

i am a good student kan wink wink


Comments